Upptäck Dalsland tillsammans med oss och få ut det mesta och det bästa av din dalslandsresa

Guide för gruppresor

Specialitet
Vi kan mycket om Dalslands historia, Dalslands kanal, järn- och pappersbrukens framgångrika århundraden, Baldersnäs romantiska, engelska park. Vi tar också gärna med dig på en tur ut i vildmarken för att plocka råvaror till den godaste snaps du smakat.
 
Få ut det mesta av din resa
Vår kunskap, din fantasi och väl valda ställen för en fika eller lunch skapar de bästa förutsättningarna för en lyckad vistelse i Dalsland. Kanske vill du se vackra ruiner från brukseran. Eller kyrkan där den seriemördande prästen arbetade i många år, ock förgiftade sina offer med nattvardsvin. Eller det vackra landskapet på Baldersnäs halvö där Carl Fredrik Wærn skapade sin ferme orné av internationella mått, mitt i ingenstans. Du väljer tema och geografiskt område och vi kommer med turförslag.
  
Välkommen med er offertförfrågan till info@dalslandexplorer.se eller telefon 0790692085.

 

din personliga guide – nyhet för dig som gillar att upptäcka

I maj 2021 börjar vi med en ny, exklusiv och prisvärd tjänst – DIN PERSONLIGA GUIDE. Ingen vet bättre än du vad som ingår i en lyckad utflykt, semester eller långhelg. DIN PERSONLIGA GUIDE-paketet innehåller ett möte via telefon eller zoom då du under ca en halvtimma berättar om den planerade resan till Dalsland, intressen och önskningar. Vi skapar och skriver ner en guide bara för dig med tips om vad du kan göra för att få fina, händelserika och intressanta dagar i Dalsland. Pris 495:- per guidedag. Vi kommer löpande lägga ut ett begränsat antal DIN PERSONLIGA GUIDE-tider att boka.

Väl mött i Dalsland! 

Kerstin Aronsson, bokförläggare och guide

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.